Varaukset ja käyttösäännöt

Varausohjeet

1. Klikkaa kalenteriin vello.fi/vuorelankunto

- Voit tehdä kalenterin kautta varauksia seuraaviin tiloihin: kokoustila&keittiö ja monitoimisali. Jos haluat varata koko talon, tee varaus sekä kokous&keittiöitlaan ja monitoimisaliin. Simpan majan saunan voit varata puh. 0400 918 044 tai sihteeri@vuorelankunto.fi (Tällä hetkellä sauna pois käytöstä)

- Voit tehdä varauksen kalenterin kautta viimeistään 7 vrk ennen varausajankohtaa. 6-1 vrk ennen tehtävät varaukset puhelimitse numerosta 040 595 4826 (iltaisin) tai 050 442 7766 (päivisin). 

2. Valitse Palvelu, esim. kokoustila/keittiö 3 tuntia
3. Valitse Tila, esim. kokoustila/keittiö
4. Valitse haluamasi varauksen alkamisaika; myös tilojen järjestelyn ajaksi. HUOM! Kalenterissa näkyy ainoastaan vapaat ajat
5. Täytä nimesi ja yhteystietosi varausta varten. Mikäli laskutusosoite on joku muu kuin varaaja niin tiedot tulee ilmoittaa samalla tai viimeistään 15. vrk ennen varausta
6. Ilmoita Viesti työntekijälle -kentässä jos olet VuoKun jäsen ja jos kyseessä on koko talon varaus. Jäsenalennus edellyttää aikuisen jäsenmaksun maksamista vähintään 1 vuosi ennen varausta.
7. Tee varaus (koko käytön ajaksi)
8. Varaus on sitova kun lähetämme laskun varausmaksusta sähköpostiisi ja se on maksettu
9. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: Ari Haaranen puh. 040 595 4826 (iltaisin) tai seuravastaava puh. 050 442 7766 (virka-aikana)   
10. Laskutusasioissa ota yhteyttä: Pirkko Savolainen puh. 0400 918 044 tai sihteeri@vuorelankunto.fi
HUOM! Koko viikonlopun varauksissa ota yhteyttä: varaukset@vuorelankunto.fi
Peruutusehdot

Varauksen voi perua:

- viimeistään 15 vrk ennen kuluitta vello.fi/vuorelankunto -kalenterin kautta tai puh. 050 442 7766 

- 7-14 vrk ennen varausta, jolloin palautamme tunnin varausmaksusta 0 eur ja muista varauksista 50 % varausmaksun summasta

- alle 7 vrk ennen varausta, jolloin emme palauta varausmaksua

Perimme alle 15 vrk ennen varausta tehtävistä peruutuksista toimistokulun 10 €.

Käyttösäännöt

Varausmaksut

- enintään 100 € vuokrahinta laskutetaan kokonaan 14 vrk ennen varausta. Yli 100 € varauksista 50% varauksen hinnasta laskutetaan 14 vrk ennen varausta, joka vähennetään varauksen loppuhinnasta. Loppuhinta laskutetaan viikon sisällä varauksesta lopputarkastuksen jälkeen.

- Mikäli laskun maksaja on joku muu kuin varaaja tulee laskutustiedot ilmoittaa viimeistään 15 vrk. ennen varausta.

Siivous ja järjestys

· Tilan vuokraaja luovuttaa varaustilan ja kalusteet puhtaina varastoon laitettuina. lattiat imuroituna ja tahrat pyyhittynä. VuoKu tarkastaa siisteyden ja järjestyksen varauksen jälkeen. Halutettasi voit tilata siivouspalvelun ja kalusteiden järjestelyn VuoKulta korvausta vastaan. 

Vuokraaja tutustuu siivous- ja käyttöohjeisiin viimeistään vuokrauksen alussa Ohjeita VuoKu-talon vuokraajalle  kansiosta.

Rikkoutumiset

· Tilan vuokraaja ilmoittaa VuoKu-talon yhteyshenkilölle mahdolliset rikkoutumiset ja korvaa sattuneet vahingot.

Varauksen ja käyttövuokran maksaminen pääasiassa laskuttamalla, eräpäivä 7vrk. 

Varaus- ja vuokraustoimintatapa

Asiakas tutustuu varausohjeisiin ja tekee varauksen suoraan vello.fi/vuorelankunto -kalenteriin

Varauksen jälkeen lähetämme varaajan sähköpostiin vahvistusviestin. Varausmaksun maksamisen jälkeen varaus on lopullisesti vahvistettu.

Ennen varausta asiakas tutustuu vuokrattavaan tilaan ja sopii VuoKu-talon yhteyshenkilön kanssa ovien lukituksista, av-laitteiden käytöstä ja muista käytännön järjestelyistä.

Vuokrauksen jälkeen VuoKu-talon yhteyshenkilö tarkastaa tilat (jos mahdollista, niin yhdessä vuokralaisen kanssa) ja laskuttaa asiakkaalta lopun vuokrahinnan.