Varausohjeet, peruutusehdot, käyttösäännöt ja varauslinkki

Varausohjeet

1. Klikkaa kalenteriin https://evaraus.fi/vuorelankunto

Varaus ensisijaisesti varauskalenterin kautta.

Jos haluat varata koko VuoKu-talon varaa (ensin toinen tila ja sitten erivauksella toinen tila) tai VuoKu-saunan, etkä saa itse tehtyä varausta, niin ota meihin yhteyttä sähköpostilla: varaukset@vuorelankunto.fi 

Varauksessa näyttää hinnat kuten ne olisi, kun varaa vain toisen tilan, kuitenkin laskutamme aina edullisemman yhteisvarauksen hinnalla. 


Voit tehdä varauksen kalenterin kautta viimeistään 7 vrk ennen varausajankohtaa. 6-3 vrk ennen tehtävät varaukset sähköpostilla: varaukset@vuorelankunto.fi tai puhelimitse (arkipäivisin) 050 320 2230 (soitamme takaisin,jos emme pääsevastaamaan).

2. Valitse Palvelu, esim. kokoustila/keittiö 3 tuntia
3. Valitse Tila, esim. kokoustila/keittiö
4. HUOM! Kalenterissa näkyy ainoastaan vapaat ajat
5. Täytä nimesi ja yhteystietosi varausta varten. Mikäli laskutusosoite on joku muu kuin varaaja niin tiedot tulee ilmoittaa samalla tai viimeistään 15. vrk ennen varausta. Lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseen sekä yrityksille verkkolaskuna.
6. Ilmoita Viesti työntekijälle -kentässä jos olet VuoKun jäsen ja jos kyseessä on koko talon varaus. Jäsenalennus edellyttää aikuisen jäsenmaksun maksamista vähintään 1 vuoden ajan ennen varausta.
7. Tee varaus (koko käytön ajaksi) myös pöytien laitto ja tilojen järjestely aika.
8. Varaus on sitova, kun lähetämme laskun varausmaksusta sähköpostiisi ja se on maksettu. 
9. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: varaukset@vuorelankunto.fi   
10. Laskutusasioissa ota yhteyttä: Pirkko Savolainen sihteeri@vuorelankunto.fi 
HUOM! Koko viikonlopun varauksissa ota yhteyttä: varaukset@vuorelankunto.fi
Peruutusehdot

Varauksen voi perua:

- viimeistään 15 vrk ennen kuluitta evaraus.fi/vuorelankunto -kalenterin kautta tai sähköpostiin: varaukset@vuorelankunto.fi   

- 7-14 vrk ennen varausta, jolloin palautamme tunnin varausmaksusta 0 eur ja muista varauksista 50 % varausmaksun summasta

- alle 7 vrk ennen varausta, jolloin emme palauta varausmaksua

Perimme alle 15 vrk ennen varausta tehtävistä peruutuksista toimistokulun 10 €.

Käyttösäännöt

Varausmaksut

Enintään 100 € vuokrahinta laskutetaan kokonaan 14 vrk ennen varausta. Yli 100 € varauksista 50% varauksen hinnasta laskutetaan 14 vrk ennen varausta, joka vähennetään varauksen loppuhinnasta. Loppuhinta laskutetaan viikon sisällä varauksesta lopputarkastuksen jälkeen.

Mikäli laskun maksaja on joku muu kuin varaaja tulee laskutustiedot ilmoittaa viimeistään 15 vrk. ennen varausta.

Siivous ja järjestys

Tilan vuokraaja luovuttaa varaustilan ja kalusteet puhtaina varastoon laitettuina. lattiat imuroituna ja tahrat pyyhittynä. VuoKu tarkastaa siisteyden ja järjestyksen varauksen jälkeen. Halutettasi voit tilata siivouspalvelun ja kalusteiden järjestelyn VuoKulta korvausta vastaan. 

Vuokraaja tutustuu siivous- ja käyttöohjeisiin viimeistään vuokrauksen alussa Ohjeita VuoKu-talon vuokraajalle  kansiosta, joka löytyy aulasta.

Rikkoutumiset

Tilan vuokraaja ilmoittaa VuoKu-talon yhteyshenkilölle mahdolliset rikkoutumiset ja korvaa sattuneet vahingot.

Varauksen ja käyttövuokran maksaminen pääasiassa laskuttamalla, eräpäivä 7vrk. 

Varaus- ja vuokraustoimintatapa

Asiakas tutustuu varausohjeisiin ja tekee varauksen suoraan evaraus.fi/vuorelankunto -kalenteriin, ellei varaus onnistu niin yhteys varakset@vuorelankunto.fi

Varauksen jälkeen lähetämme varaajan sähköpostiin vahvistusviestin. Varausmaksun maksamisen jälkeen varaus on lopullisesti vahvistettu.

Ennen varausta asiakas tutustuu vuokrattavaan tilaan ja laitteiden toimintaan sekä sopii VuoKu-talon yhteyshenkilön kanssa ovien lukituksista, av-laitteiden käytöstä ja muista käytännön järjestelyistä. Mahdollisuus sopia 30 min. esittely.

Vuokrauksen jälkeen VuoKu-talon yhteyshenkilö tarkastaa tilat (jos mahdollista, niin yhdessä vuokralaisen kanssa) ja laskuttaa asiakkaalta lopun vuokrahinnan.