Virtuaalitunnit

Teemme livestriimattuja tunteja ja tallenteita YouTube-suoratoistopalvelussa. VuoKun YouTube-kanavalle pääset tästä

Laita kanava tilaukseen niin saat jatkossa ilmoituksen kun lisäämme sisältöä kanavalle. Tilaaminen on maksutonta.

Livestriimattujen tuntien aikataulu

TULEVAT

Kesällä striimaamme kerran viikossa! Aikataulu julkaistaan pian!


MENNEET

Torstai 28.5.

klo 15.30-16.15 Tanssitreeni kotimaisen musiikin tahtiin, helppo ja kevyt / Kata
klo 16.30-17.15 Tanssitreeni kotimaisen musiikin tahtiin, vauhdikas / Kata
klo 17.30-18.15 Kuntonyrkkeily / Reino

Maanantai 1.6.

klo 18-18.30 Helppo tanssitreeni / Kata
klo 18.35-19.05 Virtaava jooga / Kata

Keskiviikko 3.6.

klo 17.15-17.45 Helppo kehonpainotreeni/ Joonas
klo 18-18.30 Helppo kehonhuolto / Reino

Torstai 4.6.

klo 17.15-18 FasciaMethod / Tuula-Riitta
klo 18.15-19 Jooga / Tuula-Riitta

Tiistai 9.6.

klo 16.30-17.00 Helppo kuntonyrkkeily (30 min) / Reino
klo 17.05-17.35 Reinon äijätreeni 2 (30 min) / Reino
klo 17.45-18.30 Helppo kehonhuolto (45 min) / Reino

Keskiviikko 10.6.

klo 16.30-17.00 Keskiraskas kehonpainotreeni (30 min) / Joonas
klo 17.05-17.35 Keskiraskas kehonhuolto (30 min) / Joonas

Torstai 11.6.

klo 16.30-17.00 Helppo lavatanssitreeni (30 min) / Kata
klo 17.05-17.35 Vauhdikas lavatanssitreeni (30 min) / Kata
klo 17.45-18.30 Hathajooga: Soturit (45 min) / Tuula-Riitta

Tiistai 16.6.
klo 17.00-17.30 Hyvän olon Kuntonyrkkeily / Reino
klo 17.40-18.20 Tasapainottava liikkuvuustreeni / Reino

Keskiviikko 17.6.
klo 16.30-17.00 Vahvistava kehonhallinta / Joonas
klo 17.10-17.40 Palauttava kehonhuolto / Joonas

Maanantai 22.6.
klo 17.00-17.30 Kuntonyrkkeily potkujen kera / Reino
klo 17.40-18.10 Selkä liikkeelle kehonhuolto / Reino

Tiistai 23.6.
klo 17.00-17.30 Hyvän olon FasciaMethod / Tuula-Riitta
klo 17.40-18.10 Toiminnallinen keskivartalotreeni / Tuula-Riitta

Torstai 25.6.

Klo 16.30-17.00 Virkistävä kuntojumppa / Joonas
Klo 17.05-17.20 Rentouttava venyttely / Joonas

Tiistai 30.6.

klo 17.00-17.30 Energinen lattaritreeni (30 min) / Ansku
klo 17.40-18.10 Helppo Pilates (30 min) / Kata
klo 18.15-18.30 Rentouttava Jooga (15 min) / Kata