VuoKun visio

Tarjoamme monenlaista hyvän mielen ja kunnon hyvinvointia kaikenikäisille. Innostuneet vuokulaiset, vahva yhteistyö ja kunkin ajan tarpeiden mukainen uudistuminen ovat menestyksemme perusteita

Liikettä  70-luvulta lähtien

Vuorelan Kunto eli VuoKu on perustettu v. 1972. Alusta asti tavoitteenamme on ollut tarjota liikkumisen mahdollisuuksia alueen asukkaille. 

Järjestämme ryhmäliikuntaa lapsille ja aikuisille, ylläpidämme latuja ja ulkoilureittejä sekä järjestämme erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. 

Tapahtumat ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia ja maksuttomia.

Reilu peli, suvaitsevaisuus ja eettisyys. 

VuoKun arvoja ovat välittäminen, yhteisöllisyys, yhteistyö, avoimuus ja vastuullisuus. 

Tavoitteitamme ovat hyvä hallinto ja terve talous, uudistuva ja kehittyvä toiminta, ajassa elävä viestintä ja näkyminen sekä innostus, yhteisöllisyys ja kiittäminen.

Porukalla liikutaan. 

Seurassamme on 

  • kaksi kokoaikaisesti palkattua seuratyöntekijää; seuravastaava Anna Tissari puh. 050 442 7766 ja seuratyöntekijä Sini Kokkonen 041 310 5936
  • 25 ohjaajaa ja apuohjaajaa,
  • yli 50 aktiivista tiimiläistä ja
  • yli 700 jäsentä, joista yli 500 osallistuu aktiivisesti liikuntaryhmiimme.

Talkoohenki voimissaan. 

Seurassamme on aina ollut paljon talkoohenkeä ja innokkaita tekijöitä. Tästä konkreettinen esimerkki on VuoKu-talon valmistuminen Simpan rantaan vuonna 2018 sekä 2023 monitoimisauna- rakennus.

Talon rakentamiseen osallistui puolentoista vuoden aikana 63 talkoolaista tehden yli 5000 talkootyötuntia. 

VuoKu-talo on liikuntaryhmien, tapahtumien, vuokraajien ja järjestöjen aktiivisessa käytössä. 

Simpan aluetta on kehitetty yhdessä Siilinjärven kunnan kanssa. Syksyllä 2023 valmistui ulkokuntoliikuntakatos, kunta omistaa laitteet ja rakennuksen. VuoKun talkoolaiset rakensivat talkootyönä.