Liity uudeksi kannattajajäseneksi (mikäli haluat tukea toimintaamme, etkä ilmoittaudu liikuntaryhmiin etkä ole ennestään jäsen)

Tule jäseneksi ja tue toimintaamme!

Teemme pääosin vapaaehtoisvoimin töitä alueen ja sen asukkaiden hyväksi voittoa tavoittelematta. Jäsenenä tuet monipuolista hyvinvoinnin edistämistyötämme:

  • monipuolinen hyvän mielen ryhmäliikuntatarjonta ja koulutetut ohjaajat
  • tapahtumia kaiken ikäisille
  • latujen ja ulkoilureittien ylläpito
  • Simpan alueen kehittäminen koko perheen hyvinvointialueeksi
  • Upean kylämaiseman ylläpito Rissalan ja Sammakkoniemen teiden varsilla

VuoKun jäsenedut

  • 20% alennus VuoKu-talon vuokrasta (vähintään vuoden kestäneesta jäsenyydestä)
  • saat tietoa sähköpostilla VuoKun toiminnasta ja tapahtumista noin kerran kuussa
  • VuoKun jäsenkortilla alennuksia yhteistyöyritysten tuotteista ja palveluista.

VuoKun jäsenmaksut 2024

  • Varsinainen henkilöjäsen - vuosittain syyskokous päättää jäsenmaksun suuruuden. 2024 aikuisen jäsenmaksu on 15€ ja alle 18v 5€. VuoKu laskuttaa jäsenmaksun vuosittain.

Seuran varsinaiseksi ja ainaisjäseneksi voi johtokunta hyväksyä henkilön, joka sitoutuu noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä. Seuran sääntöjen lisäksi jäsen sitoutuu noudattamaan liiton ja niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsen sura on.

Seuran kokous voi johtokunnan esityksestä kutsua kunniajäseneksi henkilön, joka on erittäin merkittävästi edistänyt seuran toimintaa. Kunniajäsenen arvo on elinikäinen. Kunniajäsenellä ei ole jäsenmaksuvelvoitetta eikä äänioikeutta seuran kokouksissa.

Seuran kokous voi kutsua kunniapuheenjohtajaksi seuran puheenjohtajana ansiokkaasti toimineen henkilön. Kunniapuheenjohtajan arvo on elinikäinen. Kunniapuheenjohtajalla ei ole jäsenmaksuvelvoitetta eikä äänioikeutta seuran kokouksissa.

Seuran johtokunta voi hyväksyä kannattajajäseneksi yksityisen henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön/yrityksen, joka tukee seuran toimintaa suorittamalla vuotuisen tai kertaluonteisen kannattajajäsenmaksun. Kannattajajäsenellä on puhe- mutta ei äänioikeutta seuran kokouksissa.

Jäsenet suorittavat seuran syyskokouksen päättämät liittymis- ja jäsenmaksut.

Seura kuuluu jäsenenä Suomen Voimisteluliitto ry, Pohjois-Savon Liikunta ry. ja Joulupuuseuraan.

Vuosikokouksen päätöksellä seura voi liittyä liikuntajärjestöihin tai erota niistä.