VuoKu tarjoaa etähyvinvointia Siilinjärven nuorille ja perheille!

Vuorelan Kunto on saanut Euroopan Unionin ESR-hanketukea etähyvinvointipalvelujen järjestämiseen alueen nuorille ja perheille. Hankkeen rahoittavana viranomaisena toimii Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja hankkeen kokonaisbudjetti on 38 766 €. Hanke toteutetaan ajalla 1.5. – 31.10.2020.

Pääasiassa tuotamme livestriimattuja tunteja ja tallenteita YouTube-suoratoistopalveluun. VuoKun kanavalle pääset tästä

Järjestämme myös yksilö- ja pienryhmäohjausta suositukset ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Tarjonnan sisällössä ja aikataulussa otamme huomioon erityisesti nuorten toiveet, joita kartoitamme toivekyselyllä. Tarjoamme hankkeen avulla myös korvaavaa toimintaa kevätkaudella ryhmiin osallistuneille vuokulaisille.

Pyrimme tavoittamaan yhteistyöverkoston avulla erityisesti työn ja opiskelun ulkopuolella olevia nuoria ja innostamaan heitä mukaan maksuttomiin etähyvinvointipalveluihin, joiden olennaisena osana on huolenpitoyhteydet livepalvelun aikana ja tämän jälkeen. Palvelut edistävät osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoitteena on saada enemmän nuoria toimintaamme mukaan ja innostaa heitä liikkumiseen ja muuhun harrastamiseen sekä yhteisöllisyyteen.

Tarjoamme hankkeen aikana maksutonta yksilöohjausta niile Siilinjärven nuorille, jotka ovat tällä hetkellä opislelu- ja työelämän ulkopuolella. Lue lisää

Hyödynnämme hankkeen aikana laajasti nykyisiä ja uusia viestintäkanavia ja luomme seuralle uudenlaista pysyvää hyvinvointitoimintaa. Hankkeen myötä vahvistamme ja laajennamme yhteistyöverkostoa ja osallistumme entistä vahvemmin alueen hyvinvointitoiminnan suunniteluun ja toteutukseen.

Tiedotamme toiminnasta viikoittain somessa ja löydät aikataulun myös täältä

Hankkeen aikana laatimamme materiaalin löydät täältä

Lisätietoja hankkeesta antaa hankevastaava Katarina Hirvonen, puh. 050 442 7766, katariina.hirvonen@vuorelankunto.fi