Lasten liikuntaryhmien tuntikuvaukset

Alkeisbaletti 4-6 v tunneilla leikitään yhdessä ja tutustutaan samalla baletin alkeisiin. Opetellaan yksinkertaisia liikesarjoja ja lopuksi venytellään yhdessä.

Dance Kids 4-6 v tunneilla opetellaan helppoja tanssiaskeleita mukaansatempaavan musiikin tahtiin, pelataan, leikititään ja nautitaan tanssin ilosta!

Dance Mix 7-12 v tunneilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja opetellaan helppoja koreografioita mukaansatempaavan musiikin tahtiin!

Gladiaattoripaini 7-11 v tuntien ohjelmassa on paljon erilaisia ratoja, kisailuja ja kamppailuja, joissa taitojen lisäksi kehittyy voima, nopeus ja ketteryys. Gladiaattoripainiin osallistuminen antaa valmiuksia mihin tahansa urheiluun. Gladiaattoripaini sopii tytöille ja pojille!

Kuntonyrkkeily sopii isommille lapsille ja nuorille. Tunneilla tehdään harjoituksia sekä itsenäisesti että parin kanssa. Tunnilla koko vartalo saa liikettä ja erityisesti niska-hartiaseutu. Tehdään lisäksi monipuolisia lihaskuntoharjoituksia kehonpainolla ja lopuksi venytellään. 

Liikkari 3-4 v ja 5-6 v tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Lapsi harjoittelee kehonsa hallintaa ja liikunnan perustaitoja monipuolisesti ennen lajitaitoihin siirtymistä. Lapsen oma kokeilu, tekeminen, oivallus, ajattelu ja onnistuminen ovat kaiken ydin. Lapsi liikkuu joka neljäs tunti oman aikuisen kanssa. Kausihintaan sisältyy tehtävävihko.

Naperojumppa 2-3 v tunneilla leikitään ja liikutaan yhdessä aikuisen kanssa, vahvistetaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä kehitetään liikkumisen ja leikkimisen taitoja. Tunneilla nautitaan liikunnan ilosta ja yhdessäolosta!

Nassikkapaini 5-6 v on luvallista kamppailua, puristamista, puristetuksi tulemista, toisen koskettamista, tasapainoilua ja koordinaation kehittämistä. Kisailu on kivaa, kokeile! Nassikkapaini sopii tytöille ja pojille.

Sähly 6-9 v tunnilla pelaamme ja leikimme erilaisia leikkejä sekä harjoittelemme tekniikkaa pelien ja tehtäväratojen muodossa. Aikaisempaa sählykokemusta ei tarvita. Varusteena tulisi olla oma sählymaila, sisäpelikengät, suojalasit sekä juomapullo. Sopii tytöille ja pojille.

Voimistelu 4-6 v ja 7-12 v tunneilla tutustutaan ikätason mukaan erilaisiin voimisteluliikkeisiin ja -välineisiin. Tunneilla myös leikitään ja nautitaan musiikista sekä harjoitellaan parin ja ryhmän kanssa liikkumista. Sopii tytöille ja pojille.