Lasten liikuntaryhmien tuntikuvaukset

Cheerleading alkeet 7-10v ja 10-13v 

Dance Kids 4-6 v tunneilla opetellaan helppoja tanssiaskeleita mukaansatempaavan musiikin tahtiin, pelataan, leikititään ja nautitaan tanssin ilosta!

DanceMix 7-12v Tunneilla tutustumme erilaisiin tanssilajeihin mukaansatempaavan musiikin tahtiin. Tunneilla pääsee kurkistamaan muun muassa baletin, jazztanssin, nykytanssin ja hip hopin maailmoihin erilaisten harjoitusten avulla. Aiempaa kokemusta ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan sukupuolesta riippumatta

Kuntonyrkkeily 13+ sopii isommille lapsille ja nuorille. Tunneilla tehdään harjoituksia sekä itsenäisesti että parin kanssa. Tunnilla koko vartalo - erityisesti niska-hartiaseutu - saa liikettä. Tunnilla tehdään lisäksi monipuolisia lihaskuntoharjoituksia kehonpainolla ja lopuksi venytellään. Tunnit ovat kohtalaisen vauhdikkaita, mutta jokainen saa treenata oman kuntonsa mukaan.

Liikkari 4-5 v ja 6 v tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Lapsi harjoittelee kehonsa hallintaa ja liikunnan perustaitoja monipuolisesti ennen lajitaitoihin siirtymistä. Lapsen oma kokeilu, tekeminen, oivallus, ajattelu ja onnistuminen ovat kaiken ydin. Lapsi liikkuu joka neljäs tunti oman aikuisen kanssa. Kausihintaan sisältyy tehtävävihko.

Naperojumppa 2-3 v tunneilla leikitään ja liikutaan yhdessä aikuisen kanssa, vahvistetaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä kehitetään liikkumisen ja leikkimisen taitoja. Tunneilla nautitaan liikunnan ilosta ja yhdessäolosta!

Sähly 4-6v, 7-9 v ja 10-14v tunneilla pelaamme ja leikimme erilaisia leikkejä sekä harjoittelemme tekniikkaa pelien ja tehtäväratojen muodossa. Aikaisempaa sählykokemusta ei tarvita. Varusteena tulisi olla oma sählymaila, sisäpelikengät, suojalasit sekä juomapullo. Sopii tytöille ja pojille.

Telinevoimistelu 4-6v ja 7-12v

Voimistelu 4-6 v ja 7-12 v tunneilla tutustutaan ikätason mukaan erilaisiin voimisteluliikkeisiin ja -välineisiin. Tunneilla myös leikitään ja nautitaan musiikista sekä harjoitellaan parin ja ryhmän kanssa liikkumista. Sopii tytöille ja pojille.