Rantauimakoulu kesä 2020

Uimakoulu Simpan uimarannalla ma-pe 13. - 17.7. klo 10-11

Uinnin alkeisopetuksessa tutustumme veteen kastautuen, leikkien ja pelaillen. Uimakoulu toteutetaan kahluusyvyisessä vedessä.

Uimakoulun alaikäraja on 5 vuotta. Yläikärajaa ei ole.

Rantauimakouluun ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla VuoKun jäsenrekisterissä

Lue lisää ilmoittautumisesta täältä

Uimakoulun hinta on 30 €, lisäksi vuoden 2020 jäsenmaksu 5 € jos lapsesi ei ole vielä jäsen. Saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka tulee olla maksettuna uimakoulun alkaessa.

Ensimmäisenä uimakoulukertana tapaamme Simpan uimaranlla kello 9:45. Tulethan paikalle ajoissa. Uimakouluopettajamme kertoo itsestään enemmän ja tarkistaa, että meillä on varmasti vanhempien yhteistiedot ajan tasalla.

Uimakoulu järjestetään 13.7.-17.7.2020 maanantaista perjantaihin joka päivä klo 10-11. Rantauimakoulun päätteeksi osallistujat saavat todistuksen uimakoulun suorittamisesta!

Tulethan paikalle joka päivä ajoissa klo 10. Uimakouluopettajamme ottaa vastuun lapsista opetusajan päättymishetkeen asti. Uimakoulun päättyessä kello 11:00 lapset voi hakea uimarannalta.

Uimakouluopettajamme toimii EA1 ja SUH:n uinninopettaja ja uinninvalvojakoulutuksen saanut Rosa Happonen.

Muistathan ottaa mukaan oman vesipullon, uimapuvun, sekä pyyhkeen. Ota mukaan myös oma aurinkorasva, auringolta suojaava hattu ja eväitä, mikäli tarvitset. Jos haluat, voit ottaa mukaan myös uimalasit. Pitkät hiukset tulisi sitoa kiinni.

Toivomme vanhempien jäävän kotiin uimakoulun ajaksi, jotta oppilaat saavat rauhassa keskittyä oppimiseen.

Uimaopettajan ohjeita tulee noudattaa ja häntä ei saa häiritä opetuksen aikana.

Rantauimakoulu järjestetään säävarauksella. Mikäli ukkoskuuro tai rankkasade yllättää, infoamme teitä tästä aamulla ennen kello 9:00.

Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä, jota ei voida ylittää. Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 6.

Lisätietoja voitte kysyä sähköpostilla: rosa.happonen@gmail.com  

Ohjaajan puhelinnumero: Rosa Happonen 0449709999