Rantauimakoulu kesä 2022 TÄYNNÄ

Uimakoulu Simpan uimarannalla ma-to 20.-23.6. klo 10-11

Uinnin alkeisopetuksessa tutustumme veteen kastautuen, leikkien ja pelaillen. Uimakoulu toteutetaan kahluusyvyisessä vedessä.

Uimakoulun alaikäraja on 5 vuotta. Yläikärajaa ei ole. Uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka eivät osaa uida vielä kunnolla.

Rantauimakouluun ilmoittaudutaan: vuokuliva@outlook.com 

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimen, iän ja vanhemman puhelinnumeron.

Uimakoulun hinta on 25 €.

Ensimmäisenä uimakoulukertana tapaamme Simpan uimarannalla kello 9:45. Tulethan paikalle ajoissa. Uimakouluopettajamme kertoo itsestään enemmän ja tarkistaa, että meillä on varmasti vanhempien yhteistiedot ajan tasalla.

Tulethan paikalle joka päivä ajoissa klo 10. Uimakouluopettajamme ottaa vastuun lapsista opetusajan päättymishetkeen asti. Uimakoulun päättyessä kello 11:00 lapset voi hakea uimarannalta.

Uimakouluopettajamme toimii EA1 ja SUH:n uinninopettaja ja uinninvalvojakoulutuksen saanut Tuija Nuutinen ja apuopettajana Milla Nissinen.

Muistathan ottaa mukaan oman vesipullon, uimapuvun, sekä pyyhkeen. Ota mukaan myös oma aurinkorasva ja auringolta suojaava hattu. Jos haluat, voit ottaa mukaan myös uimalasit. Pitkät hiukset tulisi sitoa kiinni.

Toivomme vanhempien jäävän kotiin uimakoulun ajaksi, jotta oppilaat saavat rauhassa keskittyä oppimiseen.

Rantauimakoulu järjestetään säävarauksella. Mikäli ukkoskuuro tai rankkasade yllättää, infoamme teitä tästä aamulla ennen kello 9:00.

Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä, jota ei voida ylittää. Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 4.

Rantauimakoulun päätteeksi osallistujat saavat todistuksen uimakoulun suorittamisesta!

Lisätietoja voitte kysyä sähköpostilla: vuokuliva@outlook.com

Ohjaajan puhelinnumero: Tuija Nuutinen 0504427766