Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU VUOKUN JÄSENEKSI JA LIIKUNTARYHMIIN NÄIN:

Uusi jäsen:
Tallenna tietosi jäsenrekisteriin rekisteröinti painikkeen alta. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset ilmoittautumaan liikuntaryhmiin.

Jos olet jo jäsen kirjaudu järjestelmään omilla tunnuksillasi ja ilmoittaudu valitsemaasi ryhmään. Muistathan samalla tarkistaa, että yhteystietosi ovat ajantasalla!

Kauden aikana  tiedustelut ryhmiin pääsystä voit tehdä myös suoraan ohjaajalle. Ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Jos et ole osallistumassa säännöllisesti kokoontuviin ryhmiin, voit ilmoittautua Jäseneksi valitsemalla ryhmän Jäsen 2019 tai mikäli haluat vain tukea seuran toimintaa niin ilmoittaudu ryhmään Kannattajajäsen. Lisätietoihin voit laittaa esim.  millaisiin tapahtumiin tai talkoisiin haluat osallistua. Valinnan päätteeksi saat laskun jäsenmaksusta.

Vuoden 2020 jäsenmaksuksi johtokunta esittää syysvuosikokoukselle: aikuiset 15 € ja lapset 5 €. Jäseneksi ja kannattajajäseneksi voi ilmoittautua v 2020 tammikuun alusta alkaen.

Jos Sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen tai maksuihin liittyen, soita numeroon 050 442 7766 (toimintavastaava Katariina Hirvonen) tai 050 63870 (rahastonhoitaja Riitta Laukkanen). 

Jäsentietoihin sekä laskuihin ja maksuihin liittyvät asiat voit hoitaa sähköpostilla jasenasiat@vuorelankunto.fi

Jäsenrekisteritietoja ei luovuteta käytettäväksi mainos- tai markkinointikampanjoissa ilman jäsenen suostumusta.

PDF-tiedostoVuorelan Kunto tietosuojaseloste.pdf (262 kB)
EU tietosuoja-asetus (GDPR)